marți, 11 octombrie 2011

Asteptari

                Nu de putine ori se intampla sa ajutam pe cineva cand are nevoie de noi. Daca este familie sau prieten tindem sa incercam din rasputeri sa le oferim ajutorul de care au nevoie. Uneori chiar renuntam la ceva important pentru noi pentru a face asta, si totusi o facem pentru ca automat credem ca ne face persoane mai bune, ne face mai iubiti, ne face prieteni mai buni.
             O facem atat pentru noi cat si pentru ei. Dar cel mai important ajutam pentru ca consideram ca intareste relatia.  Ca o data cand vom avea nevoie, va fi cineva acolo care ne va intinde o mana de ajutor.
            Cand nu se intampla asa, iti spulbera toate aceste convingeri, si realizezi dintr-o data  ca nimic nu este permanent, ca singurul motiv pentru a ajuta pe cineva este pentru tine, pentru ca pur si simplu vrei, fara asteptari, fara sa consideri ca persoana iubita, prietenul va fi alaturi de tine vre-o data.
            Nu cere nimic in schimb, nu te astepta la nimic a fost din totdeuna legea universului si pana cand nu o invatam pe deplin, acesta ne va scoate in cale situatii care ne-o vor reaminti.