vineri, 1 iulie 2011

Exercitiul "Iertare, elibereaza-te acum"



Oricine se poate simti mai linistit şi mai plin de energie prin intermediul iertarii.
Acest proces imi aminteşte de aruncarea balastului atunci cand zburam într-un balon plin cu aer cald, ca sa putem urca mai sus. Mania veche, teama şi resentimentele sunt poveri care ne incetinesc şi ne secătuiesc vitalitatea. Poate aveti o anumită greutate pe care vreti sa o  aruncati din balonul vostru cu aer acum. Atunci cand iertaţi lumea - inclusiv pe voi însiva deveniti mai usori şi mai puţin tematori.

Acest proces dureaza intre 30 şi 60 de minute şi, credeti-ma merita investiţia de timp. Multi clienti raporteaza că doar cu acest singur exercitiu au reusit să-si transforme imediat vietile in moduri pozitive puternice. Iată cativa pasi către libertate prin iertare:
1 . Cunoaşteti beneficiile iertarii. - Iertarea e altceva decat să spui: "Nu reusesc" sau "Eu am gresit şi tu ai avut dreptate". E altceva decât să scoti pe cineva din incurcatură pentru un act gresit perceput. Iertarea este pur şi simplu o cale de eliberare a spiritului vostru şi de a deveni o fiinta fară limite. Pacea, linistea şi senzatia că esti plin de energie sunt premiile şi iertarea este pretul.
2 . Faceti un inventar al persoanelor pe care trebuie să le iertati. - Scrieti numele fiecarei persoane, in viata sau decedate, care v-a iritat vreodată. Cei mai multi oameni găsesc că au o listă de trei sau patru pagini şi sunt capabili să-si amintească brusc numele unor oameni la care nu s-au mai gândit de multi ani. Unii oameni scriu numele animalelor de companie care i-au iritat si aproape  fiecare isi trece propriul nume undeva pe lista

3. Eliberează si iartă. - Stand singur / ă într-o camera linistita unde nu exista pericolul sa va intrerupa  cineva, eliberati de pe lista cate un singur nume odata. Pastrati imaginea fiecarei persoane in minte şi spuneti-i: "Te iert si te eliberez. Nu mai pastrez deloc neiertare. Iertarea mea pentru tine este totală. Sunt liber / ă si  tu esti liber / ă".
Acest proces poate dura 30 de minute sau mai mult. Este totusi important sa nu renuntati la el pana cand nu terminati intreaga lista.
Amintiti-va ca ingerii sunt intotdeauna cu voi. 
Extras din Doreen Virtue - Vindecarea cu ingeri

Niciun comentariu: