marți, 31 mai 2011

Ingerii Pazitori





Astazi am sa scriu despre voi ingerilor, care intotdeauna mi-ati stat alaturi si chiar daca nu va vad, v-am simtit prezenta mereu.
Toti aveim ingeri pazitori, acele fiinte de lumina care ne inconjoara cu dragostea lor profunda, care ne ajuta si ne ocrotesc de orice primejdie. 

Ei niciodata nu raman muti la rugaciunile noatre, dar raspunsurile pe care ni le dau nu sunt intotdeauna cele pe care le asteptam sau le dorim, pentru ca ei vad mult mai clar decat noi ceea ce este cel mai potrivit pt viata noatra pe acest pamant. 
Putem comunica cu ingerii prin simturile noatre, unii auzim foarte clar mesaje, altii vedem raspunsuri, altii simtim in sine noastra care este sfatul pe care ei vor sa ni-l dea.
Mi se intampla deseori ca ascultand o melodie sa fie exact raspunsul la intrebarea pe care le-o pusesem si in acele momente realizez ca niciodata ca sunt alaturi de mine.

Ingerii rezoneaza la o vibratie foarte inalta si numai ridicand propria noastra vibratie, renuntand la teama, si la ego putem cu adevarat sa ne conectam la lumea lor. 
Ei nu ne parasesc niciodata chiar daca nu suntem constienti de prezenta lor, si sunt aici pentru a ne reaminti constant ca suntem facuti din aceeasi esenta de lumina si iubire. 
Ingerii ne respecta intodeauna liberul arbitru si nu intervin direct decat daca noi le cerem sau in situatii care ne pun viata in pericol.
Ei sunt aici nu a pentru a ne spune cum sa ne traim viata, si a interveni pentru a ne-o corecta, ci pentru a ne face constienti ca noi suntem creatori divini, ca suntem ca si ei fiinte de lumina si avem in noi puterea de a darui iubire.
Noi toti suntem ingerii acestui Pamant. 

Niciun comentariu: